2014 m. liepos 13 d., sekmadienis

KEPTA VIŠTIENA SU VIDURŽEMIO JŪROS REGIONO ŽOLELĖMIS

Paprastas žolelių mišinys suteikia vištienai gerą skonį, o jį pasigaminti labai lengva;)


  • 5 vištienos blauzdelių;
  • 1,5 a.š. dž.raudonėlio;
  • kelių šakelių šv.čiobrelio ir rozmarino;
  • 1 v.š. juodųjų alyvuogių be kauliukų;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 2-3 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 2 citrinos skiltelių;
1. Dubenyje sumaišykite raudonėlį, čiobrelių ir rozmarino lapeliais, sudėkite pasmulkintas alyvuoges, smulkiai supjaustytą česnaką,citrinos skilteles ir supilkite alyvuogių aliejų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite blauzdeles ir marinuokite  3-4val. arba per naktį.
2. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40min. arba kol iškeps.
Skanaus ;)

receptas iš knygos "Virtuvės ekspresas"

4 komentarai:

  1. Viduržiemis yra žiemos vidurys, o jūra yra Viduržemio. Jeigu ką.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atsakymai
    1. originaliame recepte nenurodyta druska. Galite jos įberti, bet sūrumo priduoda alyvuogės ;)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...