2018 m. gruodžio 22 d., šeštadienis

TROŠKINTI TRIUŠIENOS KUMPELIAI SU KREMINIO SŪRIO PADAŽU IR PIEVAGRYBIAIS

Gardus padažas, minkšta mėsytė ir patikėkite, namiškiai jums dėkos už skanų patiekalą :)


2 porcijoms:

  • 500 g (2vnt.) "Lapino puotos" triušienos užpakalinių kumpelių;
  • miltų apvoliojimui;
  • 1 svogūno;
  • 3 skiltelių česnako;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • 400 g pievagrybių;
  • 1 vištienos sultinio;
  • 50 g natūralaus kreminio sūrio;
  • vandens;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną ir kepkite ant stipresnės ugnies. Kai jie šiek tiek paskrus, dėkite griežinėliais pjaustytas česnako skilteles, trumpai pakepinkite ir sudėkite kubeliais pjaustytą papriką. Keletą minučių pakepę, daržoves perdėkite į gilesnę kepimo indą.
  2. Tuomet dar pagreitinkite ugnį, suberkite nuvalytus pievagrybius ir juos apskrudinkite be jokių riebalų. Sudėkite į kepimo indą.
  3. Ant daržovių suberkite susmulkintą vištienos kubelį ir užpilkite karštu vandeniu, kad apsemtų daržoves ir viską gerai išmaišykite.
  4. Triušienos kumpelius iš visų pusių apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais, apvoliokite miltuose ir apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  5. Kumpelius sudėkite į kepimo indą ir kepkite 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.
  6. Galiausiai sudėkite kreminį sūrį, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...