2012 m. rugpjūčio 31 d., penktadienis

DEŠRAINIAI SU ŠVIEŽIAIS KUKURŪZAIS

Nesudėtinga, labai paprastai ir labai greitai pagaminama. 
Penktadienio vakarui užkandis kaip tik, be to ir sotus ;)

  • 4 dešrainių bandelės;
  • 4 parūkintos dešrelės;
  • 2 šviežios kukurūzų burbuolės;
  • svogūnų laiškų; 
  • 2 v.š. majonezo;
  • 1 v.š. citrinos sulčių;
  • sūrio (naudojau "favitą");
  • 2 a.š. aliejaus;
  • druskos;
1. Nuo burbuolių nupjaukite kukurūzus. Sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę be aliejaus ir pakepkite iki apskrudimo. Tuomet įpilkite aliejų, pagardinkite druska ir sudėkite mažą saujelę svogūnų laiškų, trumpai pakepkite.
2. Keptuvėje apkepkite dešreles iš visų pusių;
3. Majonezą sumaišykite su citrinos sultimis ir gerai išmaišykite.
4. Į dešrainių bandeles dėkite dešrelę, užberkite kukurūzus, užpilkite majonezą, pabarstykite svogūno laiškais ir uždėkite keletą gabalėlių sūrio.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...