2013 m. gegužės 9 d., ketvirtadienis

BULVINIAI PAPLOTĖLIAI SU SŪRIU*

Vegetariška vakarienė - tokių tikrai būna ;) Idealu, jei nuo vakarykščio gaminimo atliko virtų bulvių. Jei bulvių masė gausis kiek skystoka, drąsiai įdėkite krakmolo. Darykite mažesnius ir storesnius kepsnelius, nes plonesni ištyžta ir prikepa prie keptuvės.


  •  450g virtų miltingų bulvių;
  • 1 svogūno;
  • sauja smulkintų laiškinių česnakų;
  • 125g fetos (naudojau fermentinį sūrį);
  • 1 kiaušinio;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Išvirkite bulves. Atvėsinkite ir sugrūskite.  
2. Į bulvių masę sudėkite tarkuotą svogūną, laiškinius česnakus, tarkuotą sūrį, kiaušinį, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir gerai viską išmaišykite.
3. Miltuotomis rankomis padarykite paplotelius ir kepkite keptuvėje kiekvieną pusę, kol gražiai apskrus.
Skanaus ;)
P.s. Valgėme su pievagrybių padažu.


šaltinis iš "Virtuvės ekspresas"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...