2013 m. gegužės 1 d., trečiadienis

KIAUŠINIAI SU RUDAISIAIS PIEVAGRYBIAIS IR ŠPINATAIS

Sudėtingumo nulis - sudėjot, pašovėt į orkaitę ir belieka laukti, kol iškeps ;)


  •  4 kiaušinių;
  • ~200g rudųjų pievagrybių;
  • 3 rūkytos kiaulienos šoninės griežinėlių (storesnių);
  • 6 šaldytų špinatų gabalėlių (galite naudoti šviežius);
  • sviesto gabalėlio;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Kepimo indelius ištepkite sviestu.
2. Sudėkite ruduosius pievagrybius (supjaustykite, jei bus dideli), juostelėmis pjaustytą šoninę. Įmuškite kiaušinius, šalia padėkite špinatų gabalėlius.
3. Pagardinkite druska (minimaliai, nes šoninė duos sūrumo), juodaisiais pipirais. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps kiaušiniai.
P.s. viską dėjau į du indelius.
Skanaus ;)


 

6 komentarai:

  1. Vis dar neįpratau naudoti špinatus, bet ir be jų manau būtų labai skanu.. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. čia toks patiekalas, kad iš esmės viskas tinka, ką turi šaldytuve ;)

      Panaikinti
  2. Oi Oditėle, o aš kaip tik dievinu špinatus:) Ir man kiaušinienė ar omletas špinatais labai praturtinamas:) Bet kaip sakoma dėl grožio ir dėl skonio nesiginčijama:) Labai skaniai atrodo:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėkui, Odeta ;) su špinatais ir aš draugauju bei stengiuosi prie progos būtinai panaudoti ;)

      Panaikinti
  3. Mano stiliaus patiekalas; liuks, oditele!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū, Aušra ;) toks stilius ir man artimas ;)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...