2013 m. lapkričio 2 d., šeštadienis

KEPTA VIŠTIENA SU PESTO IR JOGURTU

Pesto padažas originaliame padaže buvo gaminamas, bet aš jį pakeičiau pirktiniu. Kada nors tikrai prisiruošiu pasigaminti ir pati.


  •  ~1,5 kg vištienos blauzdelių (12vnt.);
  • 500 g natūralaus jogurto;
  • 4-5 a.š. pesto padažo;
  • 2 skiltelių česnako;
  • saujos šv.baziliko lapelių;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Jogurtą sumaišykite su pesto padažu, smulkiai supjaustytais česnakais ir baziliko lapeliais. Pagardinkite druska ir pipirais. 
2. Į jogurto masę sudėkite vištienos blauzdeles. Palikite marinuotis 1val. arba per naktį.
3. Blauzdeles išdėliokite kepimo skardoje ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. arba kol gražiai apskrus ir vištiena bus iškepusi.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...