2015 m. balandžio 7 d., antradienis

SALOTOS SU KEPTA ANTIES KRŪTINĖLE IR GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Man salotose yra labai svarbus padažas, kuris viską "suriša" ir pagardina sudėtus ingridientus.

2 porcijoms:
padažui:
  • 3v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 1v.š. grūdėtųjų garstyčių;
  • 1v.š. raudonojo vyno acto;
  • 1v.š. citrinų sulčių;
  • 1a.š. medaus;
  •  druskos, juodųjų pipirų;
1. Lėkštėje išdėliokite salotas, pusžiedžiais pjaustytą agurką, anties krūtinėlę - plonais griežinėliais. Ant viršaus užberkite sausoje keptuvėje paskrudintus ir smulkintus graikinius riešutus.
2. Padažui išvardintus ingridientus išmaišykite dubenėlyje ir apipilkite salotas.
Skanaus ;)

p.s. anties krūtinėlę galite išsikepti atskirai arba pakeisti kepta vištienos krūtinėle.

1 komentaras:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...