2016 m. vasario 7 d., sekmadienis

KEPTA ANTIES KRŪTINĖLĖ SU MANDARINŲ PADAŽU

Anties krūtinėlių kepimo variantų rasite tikrai ne vieną ir teks atsirinkti jums tinkamą variantą. Aš kepti krūtinėlei pasirinkau šį variantą ir tikrai "neprašoviau" pro šalį :)


2 porcijoms:

  1. Anties krūtinėles nusausinkite popieriniu rankšluoščiu, įstrižais rėžiais įpjaukite antienos odelę, iš abiejų pusių pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir palikite keletą valandų pastovėti kambario temperatūroje.
  2. Padažui: imkite 4 mandarinus ir iš jų išspauskite sultis, perkoškite per sietelį ir supilkite į priekaistuvį. Supilkite balto vyno actą, sudėkite medų, cinamono lazdelę ir vieną mandariną išskirstytą skiltelėmis. Ant labai silpnos ugnies virkite tol, kol padažo sumažės per pusę ir jis sutirštės.
  3. Anties krūtinėlę žemyn odele dėkite į šaltą keptuvę ir ant silpnos ugnies kepkite apie 7-8 min. tol, kol odelė gražiai apskrus. Tuomet apverksite ir vėl kepkite apie 7-8 min. Krūtinėles suvyniokite į foliją ir palikite 2-3 min. šiltai pastovėti.
  4. Patiekite su padažu ir ryžiais.
Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...