Niekaip neina atsivalgyti triušienos, nes mėsytė tokia švelni, minkšta ir labai skani :)
- 500 g "Lapino puotos" šviežių triušienos šonkauliukų;
- 2 a.š. maltos raudonosios paprikos;
- miltų (apvoliojimui);
- 2 morkų;
- 3 svogūnų;
- 10 mažų šviežių bulvyčių;
- 250 ml vištienos sultinio;
- 1 a.š. džiovintų čiobrelių;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Į gilesnę kepimo skardą sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, į keturias dalis perpjautus svogūnus, per pusę perpjautas bulvytes, užberkite džiovintų čiobrelių, supilkite vištienos sultinį ir permaišykite.
- Triušienos šonkauliukus perpjaukite per pusę, kad būtų vienodi gabalėliais. Iš abiejų pusių apibarstykite malta raudonąja paprika, druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose, nupurtykite jų perteklių,apskrudinkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
- Apkeptus gabalėlius sudėkite į kepimo skardą ant daržovių. Skardą uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 val. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją ir pabaikite kepti.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą