2016 m. liepos 6 d., trečiadienis

ORKAITĖJE KEPTI AŠTRŪS ANTIES KAKLIUKAI

Labai skanus marinatas - šiek tiek saldžiarūgštis ir aštrus, bus puikus užkandis ant jūsų stalo.


  •  500 g "Lapino puotos" šviežių ančiukų kakliukų;
  • 4 v.š. sojos padažo;
  • 1 v.š. žuvies padažo;
  • 1 v.š. balto vyno acto;
  • 1 v.š. rudojo cukraus;
  • 2 skiltelių česnako;
  • žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Marinatui skirtus ingridientus sumaišykite dubenėlyje ir sudėkite nuvalytus anties kakliukus.
  2. Marinuokite šaldytuve 1-2val. arba palikite per naktį.
  3. Dėkite kakliukus į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...