Salotų niekada nebūna per daug ;)) Pateiktos padėkle jos ne tik gražiai atrodys, bet kiekvienas valgytojas galės pasireguliuoti ingridientų kiekius pagal save.
- 320 g karštai rūkytos skumbrės;
- 250 g pekino kopūsto;
- 240 g konservuotų raudonųjų pupelių;
- 100 g sojos pupelių;
- 2 pomidorų;
- 2 agurkų;
- 50 g "Arimex" mišinio salotoms;
padažui:
- 4 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 2 v.š. baltojo vyno acto;
- 1 a.š. medaus;
- 1 a.š. Dižono garstyčių;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų ir česnako laiškų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Pasūdytame vandenyje išvirkite sojos pupeles, kurias būtinai mirkykite 3-4 val. šaltame vandenyje. Jas galite pakeisti įprastomis baltomis pupelėmis.
- Ant didelio padėklo išdėliokite pjaustytą pekino kopūstą, pomidorus, agurkus, sudėkite pupeles, nuo kaulų atskirtus skumbrės gabalėlius, suberkite sėklų/riešutų mišinį salotoms.
- Dubenėlyje sumaišykite padažui išvardintus visus ingridientus ir apšlakstykite salotas.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą