2016 m. rugpjūčio 5 d., penktadienis

KEPTI ANTIENOS FILE PJAUSNIAI SU AGURKŲ SALOTOMIS

Gaivios agurkų salotos, traškūs tortilijos gabalėliai ir sultingi antienos pjausniai - tobulas patiekalas, ką čia daugiau ir bepridursi :)

  1. Tortilijas iš abiejų pusių apskrudinkite sausoje keptuvėje ir atidėkite į šalį.
  2. Į dubenį sudėkite svogūnų laiškus, supilkite sojos padažą, actą, čili padažą, įberkite žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišykite.
  3. Daržovių skustuku "skuskite" agurką plonomis riekelėmis ir sudėkite į paruoštą marintą bei išmaišykite.
  4. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir dėkite antienos kepsnius. Kepkite iš abiejų pusių viso apie 5 min. Tuomet perdėkite į lėkštę, uždekite folija ir leiskite 5 min. pastovėti šiltai.
  5. Lėkštėje išdėliokite pjaustytą tortiliją, keptus pjausnius ir agurkų salotas. 
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...