2016 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

SUMUŠTINIAI SU ŽĄSIENOS PAŠTETU

Eilinius pusryčius verta pakeisti šiek tiek šventiškesniais, nors tam reikia viso labo visai nedaug. Kaip antai, kokybiškas paštetas, šiek tiek daržovių, traškios šoninės ir jūsų sumuštinis vertas geriausių liaupsių :)

  • 150 g "Lapino puotos" žąsienos pašteto;
  • 4 riekelių šaltai rūkytų kiaulienos šoninės juostelių;
  • 6 riekelių mėgstamo batono;
  • 3 didelių pievagrybių;
  • 1-2 konservuotų agurkėlių;
  • saujelės mėgstamų salotų (naudojau sultenes);
  • druskos;
  1. Šoninės juosteles apskrudinkite gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje ir padėkite ant popierinio virtuvinio rankšluoščio, kad susigertų riebalų perteklius.
  2. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir apskrudinkite iš abiejų. Prieš baigiant kepti, užberkite šiek tiek druskos.
  3. Ant paskrudintų batono riekelių užtepkite žąsienos pašteto, dėkite salotos lapelius, agurko, pievagrybių griežinėlius ir pasmulkintos šoninės gabalėlių.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...