Kokosų pienas patiekalui suteikia šiek tiek egzotinio skonio, bet jei jo nemėgstate, galite pakeisti grietinėle.
- 340 g "Lapino puotos" šviežios ančiukų kulšelių mėsos su oda;
- 1 svogūno;
- 1 čili pipiro;
- 100 g šviežių špinatų;
- 400 ml kokosų pieno;
- 150 g spageti makaronų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Nuo antienos nulupkite odą ir ją apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių. Padėkite ant popierinio virtuvinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai.
- Antienos mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir pagardinkite druska bei maltais juodaisiais pipirais.
- Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną, čili pipirą ir kepkite keletą minučių. Tuomet sudėkite antienos gabalėlius ir dar kepkite tol, kol gražiai apskrus.
- Supilkite kokosų pieną, leiskite užvirti, sudėkite virtus spageti makaronus, šviežius špinatų lapelius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Smulkiai supjaustykite keptas antienos odeles ir užberkite prieš patiekiant.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą