2016 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

LAŠIŠOS IR PUPELIŲ UŽTEPĖLĖ

Aš ko gero šiais metais buvau labai gera, nes mano Kalėdos prasidėjo ženkliai anksčiau :) Kai mažiausiai tikiesi, dovanos pačios atkeliauja ir tos, apie kurias tik tyliai svajojai. Nuoširdus ačiū Topo centrui už nerealią staigmeną - Trintuvą Philips HR1645/00. Jis labai kompatiškas, su reikalingais priedais, kurie pagelbės malant, trinant ir plakant. 
Užtepėlę pagaminsite greitai ir lengvai, netikėtiems svečiams bus idealus pasirinkimas :)


  • 100 g rūkytos lašišos;
  • 100 g konservuotų baltųjų pupelių;
  • 2-3 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • citrinos sulčių pagal skonį;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų ir česnako laiškų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Į smulkintuvą sudėkite šiek tiek pasmulkintą lašišą, suberkite pupeles, krapus, česnako laiškus, supilkite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską sumalkite iki vienalytės masės.
  2. Patiekite su mėgstama duonos/batono riekele ir agurko griežinėliu.
Skanaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...