2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

ANTIENOS FILE MEDALIONAI BURGUNDIŠKAME MARINATE SU KOPŪSTŲ SALOTOMIS

Pažįstamas jausmas, kai skubate ir visai neturi laiko gaminti, o nustebinti tai norisi ar ne? :) Tai štai, mielieji, puikus variantas išsisukti iš keblios padėties - pašaunate antienos gabalėlius kepti, sumeistraujate greitai salotas ir galite bėgti puoštis :)


salotoms:
  • 0,5 nedidelio baltojo kopūsto;
  • 1 mažo mėlynojo svogūno;
  • 1 morkos;
  • 1 obuolio;
  • 1-2 a.š. dižono garstyčių;
  • 2 v.š. majonezo;
  • saujelės pjaustytų šviežių petražolių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Nuo pakuotės nuimkite kartotinę įmautę ir nepradarę likusios pakuotės dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 min.
  2. Salotoms: plonais griežinėliais supjaustykite kopūstą, svogūną - pusžiedžiais, sutarkuokite morką ir obuolį, sudėkite garstyčias, majonezą, suberkite petražoles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  3. Iškeptą antieną patiekite su salotomis.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...