Jei tik mėgstate troškinius, tuomet ir šis patiekalas neabejotinai Jums patiks. Tereikia viską sudėti į kepimo indą ir pašauti į orkaitę :)
4 porcijoms:
- 340 g šviežių ančių kulšelių mėsos (naudojau "Kitchen me");
- 200 g perlinių kruopų;
- 1 pomidoro;
- 300 g šviežių bulvyčių;
- 3 morkų;
- 1 čili paprikos (nebūtinai);
- 3-4 marinuotų agurkėlių;
- ~ 1 l vištienos sultinio (arba 1l vandens ir 2 kubelių vištienos sultinio);
- Į kepimo indą dėkite antieną, gerai perplautas perlines kruopas, gabalėliais pjaustytą pomidorą, šviežias bulvytes, griežinėliais - nuskustas morkas, smulkiais kubeliais - čili papriką, gabalėliais - marinuotus agurkėlius. Viską gerai išmaišykite, užpilkite vištienos sultiniu (viskas turi būti ne pilnai apsemta).
- Indą uždenkite dangčiu ar folija ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. arba tol, kol viskas bus iškepę.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą