2017 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

PERLINIŲ KRUOPŲ TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR ANTIENA

Jei tik mėgstate troškinius, tuomet ir šis patiekalas neabejotinai Jums patiks. Tereikia viską sudėti į kepimo indą ir pašauti į orkaitę :)


4 porcijoms:

  • 340 g šviežių ančių kulšelių mėsos (naudojau "Kitchen me");
  • 200 g perlinių kruopų;
  • 1 pomidoro;
  • 300 g šviežių bulvyčių;
  • 3 morkų;
  • 1 čili paprikos (nebūtinai);
  • 3-4 marinuotų agurkėlių;
  • ~ 1 l vištienos sultinio (arba 1l vandens ir 2 kubelių vištienos sultinio);
  1. Į kepimo indą dėkite antieną, gerai perplautas perlines kruopas, gabalėliais pjaustytą pomidorą, šviežias bulvytes, griežinėliais - nuskustas morkas, smulkiais kubeliais - čili papriką, gabalėliais - marinuotus agurkėlius. Viską gerai išmaišykite, užpilkite vištienos sultiniu (viskas turi būti ne pilnai apsemta).
  2. Indą uždenkite dangčiu ar folija ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. arba tol, kol viskas bus iškepę.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...