2017 m. rugsėjo 4 d., pirmadienis

LAPINIŲ SALOTŲ "KALE" ČIPSAI

Kas be ko, tai sveikas užkandis ir puikus būdas sunaudoti likusias salotas. Šie čipsai labai universalūs, nes galite eksperimentuoti su savo mėgstamais prieskoniais.


  • 100 g lapinių salotų "Kale";
  • šlakelio alyvuogių aliejaus;
  • druskos, grūstų aitriųjų paprikų;
  1. Iš salotų išpjaukite lapkočius, supjaustykite gabalėliais, nuplaukite ir gerai nusausinkite (tam idealiai tiks salotų džiovyklė. Kitu atveju, sudėkite ant popierinio rankšluoščio ir palaukite, kol apdžius).
  2. Sudėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, aitriosiomis paprikomis, išmaišykite ir kepkite 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. arba tol, kol taps traškios.
Skanaus ;)

Patarimas: sudėkite kuo plonesniu sluoksniu, nes kitu atveju kepimo metu vis prasklaidykite ir vartykite salotas, kad išgaruotų drėgmė ir jos apskrustų.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...