2017 m. rugsėjo 8 d., penktadienis

MINI PICOS SU DARŽOVĖMIS IR ANTIENA

Be galo skanios mini picos, kurios puikiai tiks ir užkandžių stalui, ir mažiesiems į pietų dėžutę.


36 vnt.:
  • 500g šaldytos bemielės tešlos (6 lapeliai);
  • 250 g rūkytos antienos file (naudojau "Ktichen me");
  • 1 paprikos;
  • 36 gabalėlių marinuotų agurko;
  • 36 griežinėlių pievagrybių;
  • 36 griežinėlių juodųjų alyvuogių;
  • patepimui - Mango majo majonezo (ar pasirinktinai kito jūsų mėgstamo majonezo, pomidoro padažo);
  1. ~60-80 g fermentinio sūrio;
  2. Atšildykite tešlos lapelius ir kiekvieną lapelį supjaustykite į 6 gabalėlius.
  3. Sudėkite į kepimo skardą išteptą kepimo popieriumi. Kiekvieną gabalėlį patepkite Mango majo majonezu. 
  4. Dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą papriką, antienos krūtinėlę, išdėliokite marinuotų agurkėlių, pievagrybių ir alyvuogių griežinėlius, ant viršaus užberkite smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį.
  5. Kepkite 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min., arba tol, kol gražiai apskrus.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...