Be galo skanios mini picos, kurios puikiai tiks ir užkandžių stalui, ir mažiesiems į pietų dėžutę.
36 vnt.:
- 500g šaldytos bemielės tešlos (6 lapeliai);
- 250 g rūkytos antienos file (naudojau "Ktichen me");
- 1 paprikos;
- 36 gabalėlių marinuotų agurko;
- 36 griežinėlių pievagrybių;
- 36 griežinėlių juodųjų alyvuogių;
- patepimui - Mango majo majonezo (ar pasirinktinai kito jūsų mėgstamo majonezo, pomidoro padažo);
- ~60-80 g fermentinio sūrio;
- Atšildykite tešlos lapelius ir kiekvieną lapelį supjaustykite į 6 gabalėlius.
- Sudėkite į kepimo skardą išteptą kepimo popieriumi. Kiekvieną gabalėlį patepkite Mango majo majonezu.
- Dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą papriką, antienos krūtinėlę, išdėliokite marinuotų agurkėlių, pievagrybių ir alyvuogių griežinėlius, ant viršaus užberkite smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį.
- Kepkite 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min., arba tol, kol gražiai apskrus.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą