2017 m. rugsėjo 1 d., penktadienis

UŽKANDŽIŲ DĖŽUTĖ: SUMUŠTINIAI SU DARŽOVĖMIS IR ANTIENA

Artėjant mokslo metams, ne viena mama ar studenčiokas suka galvą, ką skanaus įsimesti į  užkandžių dėžutę. Nepatingėkite namuose pasigaminti skanaus sumuštinio, dar pridėkite saujelę mėgstamų riešutų, bananą ar obuolį ir patikėkite, skrandis tikrai bus už tai jums dėkingas :)


 4 porcijoms:

  • 100 g karštai rūkytos antienos file su oda (naudojau "Kitchen me");
  • 4 mėgstamų bandelių;
  • 100 g sūrio užtepėlės;
  • špinatų lapelių;
  • 1 agurko;
  • 1 pomidoro;
  • 3 ridikėlių;
  • 8 plonai pjaustytų sūrio riekelių;
  1. Bandeles perpjaukite išilgai ir kiekvieną pusę ištepkite sūrio užtepėle.
  2. Išdėliokite špinatų lapelius, pjaustytą antienos file, pomidoro, ridikėlių griežinėlius, agurko riekeles (pjaustytas daržovių skustuku), sūrio riekeles, uždenkite bandelės pusele. 
  3. Susukite į popierinį sumuštinių maišelį ar kepimo popierių, perpjaukite pusiau ir sudėkite į priešpiečių dėžutę.
Skanaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...