2019 m. vasario 3 d., sekmadienis

MAKARONŲ, PUPELIŲ IR TRIUŠIENOS TROŠKINYS

Vieno puodo patiekalas, kuriam pagaminti užtruksite apie pusvalandį :)


3-4 porcijos:
  • 400 g "Lapino puotos" triušienos kumpelių mėsos;
  • 1 svogūno;
  • 2 pomidorų;
  • ~1 l karšto vandens;
  • 120 g orzo makaronų;
  • 200 g konservuotų raudonųjų pupelių'
  • 1,5 a.š. Tom yum pastos;
  • žiupsnelio cukraus;
  • druskos;
  1. Į puodą įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite nedideliais gabalėliais pjaustytą triušieną. Pakepkite ~2 min., tuomet sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną ir pomidorus. Nuolat maišant kepkite ~3 min.
  2. Tuomet užpilkite ~11 karšto vandens ir kai užvirs, troškinkite 10 min.
  3. Suberkite orzo makaronus, tom yum pasta ir virkite 10-15 min. arba tol, kol makaronai išvirs. 
  4. Galiausiai suberiame pupeles, įberiame žiupsnelį cukraus, druskos, išmaišome ir leidžiame keletą minučių pavirti, kol pupelės sušils.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...