2019 m. vasario 5 d., antradienis

SPRANDINĖS SUKTINUKAI SU PAPRIKŲ IR SVOGŪNŲ ĮDARU

Sultingi suktinukai visuomet puikus pasirinkimas, kuriuos įdaryti galite pagal savo fantaziją. O rūkyta šoninė suteiks lengvą dūmo skonį - nem :)


 2-3 porcijoms:

  • 5 vnt. didelių kiaulienos sprandinės kepsnių;
  • maltos raudonosios paprikos;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • 10 vnt. šaltai rūkytos kiaulienos šoninės juostelių;
įdarui:
  • 1 raudonosios paprikos;
  • 1 svogūno;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Sprandinės kepsnius plonai išmuškite iš abiejų pusių ir apibarstykite malta raudonąją paprika ir maltais pipirais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir sudėkite juostelėmis pjaustytą papriką ir pusžiedžiais - svogūną. Kepkite keletą minučių, kol daržovės suminkštės, tuomet pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
  3. Paruoštą įdarą padalinkite ant kepsnių, atsargiai susukite, apvyniokite kiekvieną su 2 šoninės juostelėmis ir sutvirtinkite mediniais pagaliukais.
  4. Suktinukus apskrudinkite keptuvėje iš abiejų pusių ir sudėkite į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi.
  5. Kepkite 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
  6. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...