Dieviško skonio sriuba - šildanti, puikaus skonio ir šiek tiek aštrumo suteikia tom yum pasta. Iš serijos, kai valgyti iš skanumo norisi dar ir dar :)
4 porcijos:
- 1 l vandens;
- 1 vištienos krūtinėlės;
- 0,5 raudonosios paprikos;
- ~100 g mažų pievagrybių galvučių;
- ~50 g orzo arba kitų smulkių makaronų;
- 1 a.š. Tom yum pastos;
- 400 ml kokosų pieno;
- 12 vnt. tigrinių krevečių (šviežių arba šaldytų);
- druskos;
- Į puodą supilkite vandenį. Kai jis užvirs, sudėkite nedideliais kubeliais pjaustytą vištieną ir papriką, suberkite pievagrybius, nuo užvirimo pavirkite ~ 5 min.
- Suberkite makaronus, sudėkite tom yum pastą ir virkite 10-15 min. arba tol kol makaronai išvirs.
- Supilkite kokosų pieną, sudėkite krevetes, pagardinkite druska, išmaišykite ir kai užvirs, pavirkite 3-4 min., t.y., kad krevetės taptų raudonos ir būtų išvirusios.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą