2019 m. birželio 8 d., šeštadienis

KEBABAI SU TRIUŠIENOS GABALĖLIAIS IR GAIVIU PADAŽU

Neįpareigojantis užkandis, kuriuo galite mėgautis bet kada :) Puiku, jei turite elektrinę grilinę, kurioje jie gražiai apskrus. Bet ne bėda, jei jos ir nėra. Tuomet susukite į foliją ir pašildykite orkaitėje.


6 vnt.:
  • 400 g "Lapino puotos" triušienos mėsos juostelių ; (galite keisti vištienos krūtinėle);
  • 1 a.š. malto kumino;
  • 1 a.š. maltos ciberžolės;
  • 1 a.š. maltos rūkytos paprikos;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • 6 vnt. vidutinio dydžio tortilijų;
  • 1 nedidelės romaninės salotos ar pekino kopūsto;
  • gabalėlio agurko šiaudeliais pjaustyto agurko;
padažui:
  • 3 v.š. natūralaus tiršto jogurto arba grietinės;
  • 3 v.š. majonezo;
  • 3 skiltelių česnako;
  • didelio žiupsnio pjaustytų šviežių krapų;
  • druskos;
  1. Dubenėlyje sumaišykite jogurtą, majonezą, išspauskite česnako skilteles, sudėkite krapus, pagardinkite druska, išmaišykite ir padėkite padažą į šaldytuvą.
  2. Triušienos juosteles supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakepkite kelias vis pamaišydami, kol gabalėliai iškeps. Tada suberkite prieskonius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, išmaišykite, perdėkite į lėkštę.
  3. Įkaitinkite elektrinį grilių.
  4. Ant tortilijų dėkite šaukštą padažo, šiek tiek pjaustytų salotų, agurko, keletą triušienos gabalėlių, dar šiek tiek padažo uždėkite, susukite tortilijas ir paskrudinkite.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...