Neįpareigojantis užkandis, kuriuo galite mėgautis bet kada :) Puiku, jei turite elektrinę grilinę, kurioje jie gražiai apskrus. Bet ne bėda, jei jos ir nėra. Tuomet susukite į foliją ir pašildykite orkaitėje.
6 vnt.:
- 400 g "Lapino puotos" triušienos mėsos juostelių ; (galite keisti vištienos krūtinėle);
- 1 a.š. malto kumino;
- 1 a.š. maltos ciberžolės;
- 1 a.š. maltos rūkytos paprikos;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- 6 vnt. vidutinio dydžio tortilijų;
- 1 nedidelės romaninės salotos ar pekino kopūsto;
- gabalėlio agurko šiaudeliais pjaustyto agurko;
padažui:
- 3 v.š. natūralaus tiršto jogurto arba grietinės;
- 3 v.š. majonezo;
- 3 skiltelių česnako;
- didelio žiupsnio pjaustytų šviežių krapų;
- druskos;
- Dubenėlyje sumaišykite jogurtą, majonezą, išspauskite česnako skilteles, sudėkite krapus, pagardinkite druska, išmaišykite ir padėkite padažą į šaldytuvą.
- Triušienos juosteles supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakepkite kelias vis pamaišydami, kol gabalėliai iškeps. Tada suberkite prieskonius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, išmaišykite, perdėkite į lėkštę.
- Įkaitinkite elektrinį grilių.
- Ant tortilijų dėkite šaukštą padažo, šiek tiek pjaustytų salotų, agurko, keletą triušienos gabalėlių, dar šiek tiek padažo uždėkite, susukite tortilijas ir paskrudinkite.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą