- ~300g mažųjų vištienos file;
- žiupsnelis raudonosios paprikos, džiovintų čiobrelių, šviežių rozmarinų;
- druskos, juodųjų pipirų;
- pusę romaninės salotos gūžės;
- 150-200g vyšninių pomidorų;
- pusė raudonojo svogūno;
padažui:
- 3-4 v.š. majonezo;
- 1-2 v.š. vandens;
- 1 skiltelės česnako;
1. Vištienos file supjaustykite juostelėmis. Sudėkite paprikos miltelius, čiobrelius, smulkintą rozmariną, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, užpilkite šiek tiek aliejaus, išmaišykite ir palikite pasimarinuoti.
2. Lėkštėje išdėliokite pjaustytas salotas, vyšninius pomidorus, pusžiedžiais mėlynąjį svogūną.
3. Padažui dubenėlyje sumaišykite majonezą, vandenį ir įspauskite česnako skiltelę.
4. Keptuvėje iškepkite vištieną ir sudėkite ant salotų.
5. Salotas užpilkite paruoštu padažu.
Skanaus ;)
idėja iš "Neringa-blogas"
Kaip gražiai atrodo tokios spalvotos salotos:)
AtsakytiPanaikintiir labai keliančios apetitą ;)
Panaikintias darau siekt tiek kitaip, bet sitos irgi nerealios
AtsakytiPanaikintiLabai, labai skanios
AtsakytiPanaikintiačiū :)
Panaikinti