- 5 virtos bulvės;
- 1 virta morka;
- 300g marinuotų grybų;
- 200g konservuotų raudonųjų pupelių;
- 1 nedidelio poro;
- 1a.š. grūdėtųjų garstyčių;
- druskos, alyvuogių aliejaus;
1. Kubeliais supjaustykite bulves ir morkas. Porą pakepinkite keptuvėje ant aliejaus, kol suminkštės ir atvėsinkite.
2. Į dubenį sudėkite bulves, morkas, pjaustytus marinuotus grybus, porą, pupeles, grūdėtąsias garstyčias, pagardinkite druska, įpilkite aliejaus ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus ;)
receptas iš "www.gaspadine.lt"
Labai skanios salotos, bet kadangi nelabai mėgstu pupeles, tai jas pakeičiau alyvuogėmis. Gavosi labai skanu, nors ir šiek tiek kitaip nei pas Jus nuotraukoje :)
AtsakytiPanaikintiAčiū :) super, kad pasigaminate salotas pagal savo skonį ir dedate, tai ką labiausiai mėgstate. Aš visada už tai, kad nebūtina aklai pasitikėti receptu, juk visada galima pasisemti idėjų ir improvizuoti pagal save ;)
Panaikinti