- naminio varškės sūrio;
- gabalėlio sviesto;
- žiupsnelio dž.provanso žolelių mišinio;
- 1 pomidoro;
- žiupsnelio česnako laiškų;
- druskos, juodųjų pipirų, alyvuogių aliejaus;
1. Pomidorą supjaustykite kubeliais, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, užberkite česnako laiškų, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišykite.
2. Keptuvėje išlydykite sviesto gabalėlį ir iš abiejų pusių gražiai apskrudinkite sūrio riekeles. Prieš patiekiant, apibarstykite provanso žolelių mišiniu.
Skanaus ;)
iš interneto platybių
Keptą naminį sūrį skanavau jau seniai, labai seniai - pamenu, kaip jis skaniai išslydydavo! Dabar, deja, naminio sūrio senokai mano namuose buvo, todėl dabar gan dažnai kepu paprastą varškės sūrį tiek orkaitėje, tiek ant grotelių - man be galo be krašto skanu! Tavasis patiekalas man būtų pats tas :)
AtsakytiPanaikintivaikystėje mes keptą sūrį valgydavom su cukrumi, o čia rimtesnis patiekalo variantas ;) bet kokiu atveju labai skanu. varškės sūris orkaitėje yra tikras gėris - pritariu tau ;)
Panaikinti