2014 m. rugpjūčio 24 d., sekmadienis

KEPTI KIAUŠINIAI SU PUPELĖMIS

Sekmadieniais smagu niekur neskubėti. Ramiai atsigerti kavos ir pagaminti kiek įdomesnius vėlyvuosius pusryčius ;) Siūlau ir Jums pasilepinti, nes gaminimui užtruksite iš tiesų mažai laiko.


  •  2 kiaušinių;
  • 100g rūkytos saliamio dešros;
  • 2 pomidorų;
  • 1 skardinės (400g) konservuotų raudonųjų pupelių;
  • 2 svogūnų laiškų;
  • 0,5 a.š. kumino;
  • 0,5 a.š. kalendros;
  • 0,5 a.š. grūstos aitriosios paprikos;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • alyvuogių aliejaus;
1. Pupeles sudėkite į kiaurasamtį ir perliekite vandeniu. Palikite, kad nuvarvėtų vanduo. 
2. Rūkytą saliamį supjaustykite kubeliais. Iš pomidorų išimkite minkštimą ir taip pat supjaustykite kubeliais.
3. Į dubenį sudėkite pupeles, saliamį, pomidorus, pjaustytus svogūnų laiškus, išvardintus prieskonius, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišykite.
4. Masę padalinkite į du kepimo indelius, viduryje padaryti duobutę ir įmuškite kiaušinį.
5. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps kiaušinis.
Skanaus ;)


adaptuota pagal "sortedfood.com"

2 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...