Sekmadieniais smagu niekur neskubėti. Ramiai atsigerti kavos ir pagaminti kiek įdomesnius vėlyvuosius pusryčius ;) Siūlau ir Jums pasilepinti, nes gaminimui užtruksite iš tiesų mažai laiko.
- 2 kiaušinių;
- 100g rūkytos saliamio dešros;
- 2 pomidorų;
- 1 skardinės (400g) konservuotų raudonųjų pupelių;
- 2 svogūnų laiškų;
- 0,5 a.š. kumino;
- 0,5 a.š. kalendros;
- 0,5 a.š. grūstos aitriosios paprikos;
- druskos, juodųjų pipirų;
- alyvuogių aliejaus;
1. Pupeles sudėkite į kiaurasamtį ir perliekite vandeniu. Palikite, kad nuvarvėtų vanduo.
2. Rūkytą saliamį supjaustykite kubeliais. Iš pomidorų išimkite minkštimą ir taip pat supjaustykite kubeliais.
3. Į dubenį sudėkite pupeles, saliamį, pomidorus, pjaustytus svogūnų laiškus, išvardintus prieskonius, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišykite.
4. Masę padalinkite į du kepimo indelius, viduryje padaryti duobutę ir įmuškite kiaušinį.
5. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps kiaušinis.
Skanaus ;)
adaptuota pagal "sortedfood.com"
Sociai atrodo:)
AtsakytiPanaikintisavaitgalio pusryčiams - pats tas ;)
Panaikinti