2014 m. rugsėjo 22 d., pirmadienis

CUKINIJŲ ANANASAI

Cukinijų gabalėliai iš tiesų primena ananasus. Taip paruoštus galėsite dėti į salotas, ant picos ar tiesiog "pasigriebti", kai norėsis ko nors skanaus čia ir dabar ;) O sumaišę sirupą su vandeniu, gausite gaivų gėrimą.


  • 5 litrų nuluptų, kubeliais supjaustytų cukinijų;
  • 500g cukraus;
  • 1 nubraukto v.š. citrinos rūgšties;
  • 500ml ananasų sulčių (100% arba 80%);
1. Cukinijas užpilkite cukrumi ir palikite per naktį.
2. Tuomet supilkite ananasų sultis, suberkite citrinos rūgštį ir išmaišykite. Kaitinkite keletą minučių, vis pamaišant, tiek, kad gabalėliai liktų tvirti.
3. Supilkite į sterilizuotus stiklainius ir užsukite dezinfekuotais dangteliais. Palaukite kol atvės ir laikykite vėsioje patalpoje.
Skanaus ;)


3 komentarai:

  1. Netyčia atradau ši tinklapi ir tiek puikiu receptu tiek noriu visus išbandyt kad net nežinau nuo kurio pradėt 😄 sėkmės gaminant!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai nudžiuginot, Vilma, kad patinka receptai ir čia užsukate ;) Manau tikrai, kad atsirinksite, kas skanu ir ką norėsite išbandyti pirmiausiai ;) Skanaus ;)

      Panaikinti
  2. Oi, koks geras receptas! buvau ji visai pamirsusi!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...