Nepameluosiu - gabalėliai fantastiško skonio, traški išorė, sultingas vidus. Pietums ar vakarienei papildomai patiekite su salotomis. O vakarėlio metu, tai idealus užkandis ;)
- 2 vištienos krūtinėlių;
- 3 riekelių forminio batono;
- kelių šakelių šviežių petražolių;
- kelių šakelių šviežių krapų;
- žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės;
- druskos, juodųjų pipirų;
- 1 kiaušinio;
- miltų;
padažui:
- 3v.š. majonezo;
- 1v.š. grūdėtųjų garstyčių;
1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite maždaug piršto storio gabalėliais.
2. Į blenderį sudėkite plėšytas batono riekeles, petražoles, krapus, citrinos žievelę, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską sublenderiuokite, bet ne per smulkiai, kad liktų stambesni gabalėliai.
3. Į dubesnes lėkštes sudėkite batono trupinius, į kitą - miltus, dar į kitą - išplaktą kiaušinį.
4. Ant vidutinės ugnies keptuvėje įkaitinkite aliejų. Vištienos gabalėlius apvoliokite miltuose, nupurtykite jo perteklių, po to - kiaušinio plakinyje ir batono trupiniuose. Kepkite iš abiejų pusių, kol gabalėliai gražiai apskrus. Padėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų aliejaus perteklius.
5. Patiekite su padažu.
Skanaus ;)
neabejotinai niam niam niam!
AtsakytiPanaikintitikrai taip, Vilma ;)
Panaikinti