Skanaus mėsainio paruošimas priklauso nuo mėsos, kuri ir yra visa ko pagrindas.
- 250g maltos jautienos;
- 2 marinuotų agurkų;
- 1v.š. kaparėlių;
- 1 raudonojo svogūno;
- 1v.š. Dižino garstyčių;
- saujelės pjaustytų šviežių petražolių;
- druskos;
- 2 bandelių mėsainiams;
- pasirinktinai: pomidoro, salotų lapų, majonezo, sūrio;
1. Kubeliais supjaustykite marinuotus agurkus, svogūną, pasmulkinkite kaparėlius, sudėkite į jautienos faršą. Taip pat - dižono garstyčias, petražoles, pagardinkite druska ir gerai išminkykite. Suformuokite du mėsos apvalius paplotėlius.
2. Įkaitinkite aliejų ir keptuvėje mėsainius apkepkite 3-4 minutes iš abiejų pusių. Bus idealu, jei mėsainius paliksite šiltai pastovėti iki 5min.
3. O dabar prasideda jūsų improvizacijos - bandelę galite taip pat apskrudinti, užtepti majonezo, dėti pomidoro riekelę, salotos lapą, mėsos paplotėlį, sūrio riekelę ir viską pašildyti.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą