2014 m. rugsėjo 14 d., sekmadienis

JAUTIENOS MĖSAINIS SU MARINUOTAIS AGURKAIS IR GARSTYČIOMIS

Skanaus mėsainio paruošimas priklauso nuo mėsos, kuri ir yra visa ko pagrindas.


  • 250g maltos jautienos;
  • 2 marinuotų agurkų;
  • 1v.š. kaparėlių;
  • 1 raudonojo svogūno;
  • 1v.š. Dižino garstyčių;
  • saujelės pjaustytų šviežių petražolių;
  • druskos;
  • 2 bandelių mėsainiams;
  • pasirinktinai: pomidoro, salotų lapų, majonezo, sūrio;
1. Kubeliais supjaustykite marinuotus agurkus, svogūną, pasmulkinkite kaparėlius, sudėkite į jautienos faršą. Taip pat - dižono garstyčias, petražoles, pagardinkite druska ir gerai išminkykite. Suformuokite du mėsos apvalius paplotėlius.
2. Įkaitinkite aliejų ir keptuvėje mėsainius apkepkite 3-4 minutes iš abiejų pusių. Bus idealu, jei mėsainius paliksite šiltai pastovėti iki 5min.
3. O dabar prasideda jūsų improvizacijos - bandelę galite taip pat apskrudinti, užtepti majonezo, dėti pomidoro riekelę, salotos lapą, mėsos paplotėlį, sūrio riekelę ir viską pašildyti.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...