Be ilgų marinavimų lengvai paruošite šį patiekalą. Su nuostabiu daržovių garnyru ir be galo gardžiu susidariusiu padažu :)
4 porcijoms:
- 4 vnt. "Kitchen me" antienos kulšelių;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
- 1 didelės raudonosios paprikos;
- 1 didelio mėlynojo svogūno;
- 240g smulkintų konservuotų pomidorų;
- 2 skiltelių česnakų;
- 4 vidutinio dydžio bulvių;
- 1 l vištienos sultinio;
- Antienos kulšeles iš abiejų pusių apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir malta paprika. Dėkite į aliejumi pateptą gilesnę kepimo skardą kulšeles ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~20 min.
- Tuomet išimkite kulšeles, supilkite konservuotus pomidorus, dėkite stambiai supjaustytą papriką, pusžiedžiais - svogūną, griežinėliais - bulves, išspauskite česnako skilteles, supilkite vištienos sultinį, viską gerai išmaišykite. Ant viršaus sudėkite antienos kulšeles ir kepkite dar ~40 min.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą