nenusibostantis mėsytės skonis..ir eksperimentuoti įdomu, nes nesinori gaminti vienodai, juo labiau, kad ne kasdien ją valgai..
- mažus avienos gabaliukus;
- muskato riešutą, stambiai grūstus čili pipirus, "kmynus", druską;
- svogūnus;
- šviežius špinatus, česnaką;
- bulves, druską, aliejų;
ant gabalėlių beriame sutarkuotą muskato riešutą, čili pipirus, kmynus bei druską ir paliekame pasimarinuoti gerai valandai..tuo tarpu nusiskutame bulves, plonai supjaustome arba sutarkuojame ir pamerkiame į šaltą vandenį..avieną kepiname keptuvėje, į kepimo pabaigą sudedame svogūną..bulves taip pat iškepame, pagardiname krapais bei druska..ir galiausiai kitoje keptuvėje apkepame česnaką, sudedame špinatus ir pakepame tik kelias minutes, užberiame šiek tiek druskos..liko maloniausias dalykas - patiekti viską lėkštėje ir valgyyyti..;))
O kur avienos gaunate? Atrodo labai gardžiai. Aš tik ėrieną dažnai gaminu, visa šeimyna ją mėgsta, o va iš avienos nieko neteko gaminti, nes niekur jos negaunu
AtsakytiPanaikintiačiū, Forelle;) avieną pirkom iš ūkininkų, kurie tuom verčiasi ir patys išdarinėjo..parduotuvėse neužkliuvo akis už avienos, nebent ūkininkų turgeliuose įmanoma rasti..;) o kur jūs ėrieną perkate?
AtsakytiPanaikintiĖrieną iš eriukas.lt užsisakom. Dabar bandysiu per švaistūno įmonę, vieną dieną užsisakai, kitą atveža ir kainos mažesnės. Būtų mažiau vargo, tik žiūrėsim kokia kokybė bus
AtsakytiPanaikinti