2017 m. vasario 4 d., šeštadienis

TRIUŠIENOS KEPSNELIAI

Čia greiti ir dar nenusibodę kepsneliai. Esu kepusi su vištiena (receptus rasite čia ir čia), o šį kartą išbandžiau su triušiena. Gavosi minkštučiai ir sultingi, todėl drąsiai rekomenduoju :)


4 porcijoms:
  • 500 g triušienos mėsos (naudojau "Lapino puotos");
  • 2 v.š. krakmolo;
  • 2 v.š. majonezo;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • 0,5 a.š. malto kumino;
  • 1 a.š. džiovinto  raudonėlio;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Dubenyje išplakite kiaušinį, majonezą, krakmolą. Sudėkite išvardintus prieskonius.
  2. Triušienos mėsą supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Viską gerai išmaišykite ir palikite pastovėti apie 1 val.
  3. Kepkite kepsnelius ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  4. Pateikite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...