Pasmaližiaukime šį kartą sveikiau ir vietoj įprastinių miltų naudokite avižinius dribsnius. Turiu pasakyti, kad labai skanūs ir sotūs :)
7 blyneliams:
- 60 g avižinių dribsnių;
- 4 kiaušinių;
- 2 bananų;
- 2 v.š. aliejaus ar sviesto (naudojau ghee sviestą);
- 0,5 a.š. kepimo miltelių;
- mėgstamų uogų, vaisių, skysto medaus ar klevų, agavų sirupo;
- Avižinius dribsnius blenderyje sumalkite iki miltų ir suberkite į dubenį.
- Tada sudėkite nuluptus bananus, įmuškite kiaušinius ir vėl viską sumalkite.
- Gautą masę supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite ir iškepkite blynelius (dėjau po 3 v.š. masės).
- Blynelius pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ir apšlakstykite medumi, klevų ar agavo sirupu.
Skanaus ;)
p.s. galite blyneliams skirtus visus ingridientus sudėti į blenderį ir viską sumalti iš karto.
p.s.s. pirmas blynelis buvo suvalgytas iš karto, todėl jo foto nėra :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą