2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

KRABŲ BLYNELIAI SU ČESNAKINIU PADAŽU

šaldiklyje, kaip sako, 100 metų gulėjo smulkiai pjaustytos krabų lazdelės.. šąlo jos ten ilgokai, kol vieną vakarą nusišypsojo laimė pasišildyti keptuvėje..;)) 

 naudojau:

  • 250g šaldytas ir smulkiai pjaustytas krabų lazdeles;
  • 2 kiaušinius;
  • 3 v.šaukštus džiūvėsėlių;
  • 3 v.šaukštus majonezo;
  • 1 v.šaukštas citrinos sulčių;
  • dž.čili pipirų, druskos, petražolių;
česnakiniam padažui:
  • 1 skiltelę smulkiai pjaustyto česnako;
  • 1 v.šaukštą majonezo;
  • 1 v.šaukštą grietinės;
  • citrinos sulčių, krapų;
gamybos procesas itin paprastas ir greitas..blyneliams skirtus ingridientus sumaišome..ir paliekame šiek tiek pastovėti..pasiruošiame česnakinį padažiuką..gerai įkaitintoje keptuvėje čirškiname blynelius, kol šie gražiai apskrunda iš abiejų pusių..;) patiekiame su padažiuku..
mums skrandžiai dėkojo, tikiuosi, kad tą patį darys ir jūsiškiai..;) skanaus..;)



4 komentarai:

  1. Va šį skanėstą jau nusižiūrėjau :) būtinai gaminsiu, nes atrodo tobulai, ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Redute, ačiū, kad užsuki;)čia labai elementarus patiekaliukas..;) laukiu atsiliepimų ir tikiuos, kad skoniu jie tavęs nenuvils..;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai labai patiko, aciu ux receptuka:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū, Jurgita ;) be galo malonu, kad išbandei receptuką ir juolabiau, kad jis tau patiko ;) didelis ačiū, kad čia užsuki ;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...