2012 m. vasario 7 d., antradienis

ĮDARYTOS KESADILJOS (TORTILIJOS)*

Tai puikus valgis, kurį galima pagaminti vos per kelias minutes;) Ir tai patiekalas, kurį reikia valgyti iš karto arba jei gaminate daugiau, tuomet susukite į foliją ir laikykite šiltai ;) O įdarui galite naudoti, tai ką randate šaldytuve.


  •  alyvuogių aliejaus;
  • tortilijų;
  • saliami dešros, jelapeno, tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių;
1. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Vieną tortiliją kepkite, kol lengvai apskrus. 
2. Užbarstykite sūrį palikdami šiek tiek vietos palei kraštą. Sudėkite dešrą, jelapeno pipirus, pievagrybių griežinėlius ir dar pabarstykite sūriu.
3. Uždenkite kita tortilija, lengvai paspauskite, kad gerai suliptų. Atsargiai apverskite ir kitą pusę kepkite, kol ji gražiai apskrus ir sūris išsilydys. Pjaustykite ir valgykite ;)



O čia leidau su paimrovizuoti ;) Iš špinatų lapelių padariau "šulinėlį" į kurį įmušiau kiaušinį, apšlaksčiau alyvuogių aliejumi ir pašoviau į orkaitę. Kai kiaušinis iškepė, pagardinau druska, juodaisiais pipirais ir dar šiek tiek alyvuogių aliejaus. Patiko ;)
Skanaus ;)

idėja iš "Virtuvės ekspresas"

6 komentarai:

  1. Oditele saunuole! Pasitempe kaip reikalas! Pirmyn!
    :) sveikinu

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na jau tos tortilijos kaip skaniai atrodo, labai puiki ir skani idėja, žinoma bus kuo greičiausiai išbandyta:)Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Srove ;) tikiuosi, kad patiks, juolabiau, jog įdarą galima pasirinkti pagal savo skonį ;) skanaus bandymo:)

      Panaikinti
  3. O špinatai nuotraukoje švieži? Labai gražiai iškeptas kiaušinis ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Laura;) Taip, špinatai švieži ir dar kelis lapelius uždėjau ant iškepusios tortilijos :)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...