2014 m. lapkričio 19 d., trečiadienis

KEPTA KIAULIENOS NUGARINĖ SU KARIJOMIS IR ABRIKOSAIS

Nieko sudėtingo ir vos keli įdomesni ingridientai suteikia patiekalui nuostabų skonį. Nebijokite eksperimentuoti ;)


1. Kiaulienos nugarinės pjausnius iš abiejų pusių apibarstykite druska ir juodaisiais pipirais.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir išlydykite sviestą. Kepkite kiaulieną iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. 
3. Kitoje keptuvėje sudėkite karijų riešutus ir per pusę perpjautus džiovintus abrikosus, užpilkite grietinėle. Pavirkite keletą minučių, kol grietinėlė šiek tiek sutirštės. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
4. Ant kepsnių užpilkite padažo ir patiekite su bulvių koše.
Skanaus ;)

knyga "Virtuvės ekspresas"

2 komentarai:

  1. Aš vis pažiūriu į recepto šaltinį ir vis nesuprantu, kaip aš tokio skaniai atrodančio patiekalo nepamačiau toj knygoj :) Ir taip jau ne su vienu receptu iš tos knygos. Pas tave jie kažkaip patraukliai atrodo, o vat knygoj praleidžiu nepastebėtus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Aušra ;) Gal tai bus paskatinimas pasigaminti ;) o man labai patinka ta knyga ir joje praktiškai visi patiekalai apetitnai atrodo ;)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...