2016 m. sausio 20 d., trečiadienis

KIAULIENA KORĖJIETIŠKAI

Tikrai vertas dėmesio receptas. Pasigaminti nėra sudėtinga, o svarbiausia nereikia stovėti prie viryklės :) Pašovėt į orkaitę ir poilsiaudami laukiate, kol iškeps.

  • 600 g kiaulienos sprandinės;
  • 1 svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 a.š. cukraus;
  • 1 v.š. aliejaus;
  • 0,5 a.š. druskos;
  • 2-3 v.š. sojos padažo;
  • 1-2 v.š. citrinos sulčių;
  • maltų juodųjų pipirų;
  1. Kiaulienos sprandinę supjaustykite stambesniais gabalėliais, kaip šašlykui.
  2. Dubenyje sumaišykite cukrų, aliejų, druską, sojos padažą, citrinos sultis, įspauskite česnaką ir įberkite žiupsnelį maltų juodųjų pipirų. Sudėkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną, sprandinę, išmaišykite ir palikite marinuotis apie 30 min.
  3. Sudėkite mėsą su svogūnais į kepimo indą ir kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min., kol mėsa bus minkšta.
  4. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)

4 komentarai:

  1. Dekui uz sita recepta! Labai patiko!
    Megstam sojos padaza, tai dar kepant vis apslaksciau juo mesyte - labai skanu!
    Aciu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu girdėti, Dana :) taip iškepta mėsyte tikrai labai gardi :)

      Panaikinti
  2. Ačiū už receptą! Patiko net mano lietuviškai išrankiam vyrui (t.y., jis valgo praktiškai tik mėsą su bulvėmis) :D. O ir paruošti nesudėtinga.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prie šito recepto labai dažnai grįštu ir aš, nes visada žiauriai skaniai gaunasi :)
      Ačiū, kad išbandėte :)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...