2 porcijoms:
- 1 vištienos krūtinėlės;
- ~ 50 g "Arimex" sezamo sėklų;
- 1 kiaušinio;
- druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonosios paprikos miltelių
- mėgstamų salotų;
- 1 pomidoro;
- gabalėlio agurko;
- 4-6 ridikėlių;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
padažui:
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 1 v.š. balto vyno acto arba citrinos sulčių;
- 1 a.š. Dižono garstyčių;
- 1 a.š. medaus;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai. Kiekieną gabalėlį pabarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir paprikos milteliais.
- Krūtinėlę apvoliokite kiaušinio plakinyje ir sezamo sėklose. Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiais apskrus.
- Į lėkštę dėkite salotas, supjaustytas daržoves ir vištienos krūtinėlę. Užpilkite paruoštu padažu ir apibarstykite petražolėmis.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą