2016 m. gegužės 31 d., antradienis

ORKAITĖJE KEPTI AŠTRŪS ANTIENOS PETUKAI

Aštriai iškepti antienos petukai yra tinkami tiek pietums/vakarienei, tiek vakarėliams, kaip užkandis prie vyno ir alaus.


  • 500 g Lapino puotos šviežių ančiukų petukų;
  • 1 a.š. rūkytos paprikos;
  • 1 a.š. kajeno pipirų;
  • 1 v.š. žuvies padažo;
  • 1 v.š. vorčesterio padažo;
  • 1 v.š. baltojo vyno acto;
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Dubenyje sumaišykite išvardintus ingridientus ir sudėkite ančiukų petukus. Išmaišykite ir marinuokite šaldytuve per naktį.
  2. Petukus sudėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepkite 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1,5 - 2 val. arba tol, kol iškeps.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...