Mėgstame savaitgaliais pasilepinti karštais sumuštiniais, kurių paruošimas neužtrunka, o galutinis rezultatas visada skanus gaunasi ;)
7 vnt. (kiekis priklausys nuo batono riekelių dydžio):
- 7 riekelių mėgstamo batono;
- 120 g karštai rūkytos "Kitchen me" antienos krūtinėlės su oda (galite keisti mėgstamu kumpeliu);
- 100 g mocarelos sūrio;
- 2 konservuotų agurkų;
- 1 mažo raudonojo svogūno;
- 3 v.š. pomidoro padažo;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
- konservuotų jelapeno pipirų pagal skonį (nebūtinai);
- 0,5 a.š. džiovintų čiobrelių;
- maltų juodųjų pipirų;
- Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą antieną, mocarelos sūrį, marinuotus agurkus, svogūną, jelapeną, dėkite pomidorų padažą, suberkite čiobrelius, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sudėkite batono riekeles, ant jų išdėliokite paruoštą įdarą.
- Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą