2018 m. rugsėjo 30 d., sekmadienis

DARŽOVIŲ APKEPAS SU PAUKŠTIENA

Atnešu dar vieną orkaitėje gamintą patiekalą, kuriam visus ingridientus sumaišysite kepimo skardoje be papildomų. Beje, taip iškepta antienos krūtinėlė gavosi minkšta ir sultinga :)


2-4 porcijoms:
  • 500 g šviežios "Lapino puotos" antienos krūtinėlės;
  • 8 nedidelių bulvių;
  • 1 žalios paprikos;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • 1 svogūno;
  • 3 skiltelių česnako;
  • 1 raudonosios čili paprikos;
  • 1 a.š. rūkytos paprikos;
  • 1 a.š. raudonos maltos paprikos;
  • 1 a.š. malto rozmarino;
  • 3-4 v.š. tamsaus sojų padažo;
  • druskos;
  • šlakelio aliejaus;
  • žiupsnelio sezamų sėklų;
  1. Į plačią kepimo skardą dėkite griežinėliais pjaustytą antieną, šiaudeliais - bulves, paprikas, pusžiedžiais - svogūną, smulkiai sukapotus česnakus ir čili papriką, suberkite prieskonius, supilkite sojų padažą, pagardinkite druska, pašlakstykite aliejumi ir viską gerai išmaišykite. 
  2. Skardoje viską tolygiai paskirstykite ir kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 40-45 min.
  3. Prieš patiekiant apibarstykite sezamo sėklomis.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...