Užkandėlės visuomet "einamas" patiekalas tiek patiems paskanauti, tiek svečius pavaišinti.
9 vnt.:
- 3 bemielės tešlos lapelių;
- 6 vnt. šviežių tigrinių krevečių;
- 0,5 raudonosios paprikos;
- 0,5 nedidelio mėlynojo svogūno;
- 0,5 a.š. maltos rūkytos paprikos;
- 0,5 a.š. džiovinto česnako;
- 6 vyšninių pomidorų;
- 50 g vytinto kiaulienos kumpio;
- 50 g pjaustyto kietojo sūrio;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- šlakelio aliejaus;
- Atšildykite tešlos lapelius ir kiekvieną padalinkite į tris dalis.
- Į dubenėlį sudėkite smulkiai supjaustytas krevetes, smulkiais kubeliais - papriką, svogūną, pomidorus. Suberkite rūkytą papriką, česnaką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį aliejaus ir viską gerai išmaišykite.
- Ant tešlos lapelių išdėliokite paruoštą krevečių įdarą, vytinto kumpio griežinėlius ir sūrį.
- Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.
p.s. tešlos kraštelius galite patepti kiaušinio plakiniu.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą