2019 m. gegužės 12 d., sekmadienis

ANTIENOS SRIUBA SU JUODOSIOMIS PUPELĖMIS IR MAKARONAIS

Sriuboms laikas visada yra tinkamas, nepriklausomai nuo metų laiko. Todėl patariu jomis lepintis kuo dažniau.


3-4 porcijos:
  • 750 g "Lapino puotos" antienos rinkinio sriubai;
  • 1 nuskustos morkos;
  • 1 svogūno;
  • nedidelio nulupto gabalėlio šviežio imbiero;
  • 3 lauro lapelių, kelių grūdelių juodųjų pipirų;
  • 2 litrų vandens;
  • 65 g konservuotų juodųjų pupelių;
  • 100 g ramen makaronų;
  • 10 vyšninių pomidoriukų;
  • 0,5 raudonosios paprikos;
  • gabalėlio poro;
  • 2 v.š. žuvies padažo;
  • 1 v.š. vorčesterio padažo;
  • 1 v.š. sojos padažo;
  • 1 skiltelės citrinos;
  • druskos;
  1. Į didelį puodą supilkite vandenį, sudėkite antienos rinkinį, į kelias dalis perpjautą morką, svogūną, imbierą, sudėkite lauro lapelius, pipirus ir kai užvirs, virkite 1 val. ant nestiprios ugnies, vis nugriebdami susidariusias putas. 
  2. Tuomet perkoškite per kiaurasamtį sultinį į kitą puodą. Nuo antienos dalių nuimkite mėsą ir atidėkite į šalį.
  3. Dar kartą užvirkite sultinį, sudėkite juodasias pupeles, makaronus, per pusę perpjautus pomidoriukus, juostelėmis pjaustytą papriką, pusžiedžiais - porą, supilkite žuvies, vorčesterio, sojos padažus, įdėkite citrinos skiltelę, pagardinkite druska ir virkite tol, kol išvirs makaronai ir daržovės. Galiausiai sudėkit antienos mėsą, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...