Sriuboms laikas visada yra tinkamas, nepriklausomai nuo metų laiko. Todėl patariu jomis lepintis kuo dažniau.
3-4 porcijos:
- 750 g "Lapino puotos" antienos rinkinio sriubai;
- 1 nuskustos morkos;
- 1 svogūno;
- nedidelio nulupto gabalėlio šviežio imbiero;
- 3 lauro lapelių, kelių grūdelių juodųjų pipirų;
- 2 litrų vandens;
- 65 g konservuotų juodųjų pupelių;
- 100 g ramen makaronų;
- 10 vyšninių pomidoriukų;
- 0,5 raudonosios paprikos;
- gabalėlio poro;
- 2 v.š. žuvies padažo;
- 1 v.š. vorčesterio padažo;
- 1 v.š. sojos padažo;
- 1 skiltelės citrinos;
- druskos;
- Į didelį puodą supilkite vandenį, sudėkite antienos rinkinį, į kelias dalis perpjautą morką, svogūną, imbierą, sudėkite lauro lapelius, pipirus ir kai užvirs, virkite 1 val. ant nestiprios ugnies, vis nugriebdami susidariusias putas.
- Tuomet perkoškite per kiaurasamtį sultinį į kitą puodą. Nuo antienos dalių nuimkite mėsą ir atidėkite į šalį.
- Dar kartą užvirkite sultinį, sudėkite juodasias pupeles, makaronus, per pusę perpjautus pomidoriukus, juostelėmis pjaustytą papriką, pusžiedžiais - porą, supilkite žuvies, vorčesterio, sojos padažus, įdėkite citrinos skiltelę, pagardinkite druska ir virkite tol, kol išvirs makaronai ir daržovės. Galiausiai sudėkit antienos mėsą, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą