2019 m. gegužės 25 d., šeštadienis

ORKAITĖJE KEPTOS TORTILIJOS SU KREVETĖMIS

Niekada nenusibostančios tiek tortilijos, tiek krevetės :) Vos pusvalandis ir jūs jau mėgaujatės patiekalu! Greičiausiai jau rašiau, bet pasikartosiu - svarbiausia tortilijų neperkrauti "sultingais"  ingridientais ir nepadauginti padažo ant pagrindo, nes tuomet jos permirks ir nebebus traškios.


4 porcijos:

  • 4 vidutinio dydžio tortilijų;
  • 4 v.š. pomidorų padažo;
  • gabalėlio poro, pjaustyto pusžiedžiais;
  • 60 g rūkytos dešros;
  • 20 vnt. nevirtų tigrinių krevečių;
  • 1 vidutinio dydžio marinuoto agurko;
  • žiupsnelio maltos raudonosios paprikos, džiovinto česnako;
  • ~50-80g kietojo sūrio;
  1. Tortilijas išdėliokite kepimo skardoje. Ant kiekvienos uždėkite po 1 v.š. pomidorų padažo ir tolygiai paskirstykite.
  2. Krevetes perpjaukite išilgai, iš abiejų pusių pabarstykite paprika ir česnaku.
  3. Ant tortilijų išdėliokite porą, kubeliais supjaustytą rūkytą dešrą, krevetes, griežinėliais pjaustytą agurką, krevetes ir galiausiai užberkite tarkuotą sūrį.
  4. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...