Kinietišku stiliumi paruoštas patiekalas, kuriam reikalinga stipri kaitra ir greitos apsukos, nes snausti nėra kada :))
2 porcijoms:
- 400 g kiaulienos sprandinės;
- 1 raudonosios paprikos;
- 5-6 skiltelių česnako;
- kelių vyšninių pomidorų (nebūtinai);
- 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
- 1 v.š. vorčesterio padažo;
- 1-2 v.š. aštraus padažo;
- 50 g stiklinių makaronų
- druskos;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
- Makaronus paruoškite pagal nurodymus ant pakuotės.
- Kiaulienos sprandinę supjaustykite plonais griežinėliais, papriką - šiaudeliais, česnaką - griežinėliais, vyšninius pomidorus - per pusę arba į keturias dalis.
- Į stipriai įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite kiaulieną ir nuolat maišydami kepkite keletą minučių tol, kol nugaruos skystis ir mėsa pradės skursti.
- Tuomet suberkite papriką, nuolat vardydami kepkite apie minutę. Dėkite česnako skilteles, kurias kepkite irgi apie minutę.
- Galiausiai suberkite visus prieskonius, makaronus, viską gerai permaišykite ir išjunkite ugnį.
- Prieš patiekiant, užberkite petražolių.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą