2018 m. rugsėjo 26 d., trečiadienis

KEPTUVĖJE KEPTA KIAULIENOS SPRANDINĖ SU DARŽOVĖMIS

Kinietišku stiliumi paruoštas patiekalas, kuriam reikalinga stipri kaitra ir greitos apsukos, nes snausti nėra kada :))


2 porcijoms:
  • 400 g kiaulienos sprandinės;
  • 1 raudonosios paprikos;
  • 5-6 skiltelių česnako;
  • kelių vyšninių pomidorų (nebūtinai);
  • 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • 1 v.š. vorčesterio padažo;
  • 1-2 v.š. aštraus padažo;
  • 50 g stiklinių makaronų
  • druskos;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
  1. Makaronus paruoškite pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Kiaulienos sprandinę supjaustykite plonais griežinėliais, papriką - šiaudeliais, česnaką - griežinėliais, vyšninius pomidorus - per pusę arba į keturias dalis.
  3. Į stipriai įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite kiaulieną ir nuolat maišydami kepkite keletą minučių tol, kol nugaruos skystis ir mėsa pradės skursti. 
  4. Tuomet suberkite papriką, nuolat vardydami kepkite apie minutę. Dėkite česnako skilteles, kurias kepkite irgi apie minutę.
  5. Galiausiai suberkite visus prieskonius, makaronus, viską gerai permaišykite ir išjunkite ugnį.
  6. Prieš patiekiant, užberkite petražolių.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...