Čia jau kaip ir klasikinis vištienos kepsnelių patiekalas, tik pakeista į antieną ir pridėta mėgstamų prieskonių :)
4-6 porcijos:
- 640 g "Lapino puotos" ančių kulšelių mėsos;
- 2 kiaušinių;
- 3 v.š. krakmolo;
- 3 v.š. majonezo;
- 1 a.š. rūkytos paprikos;
- 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
- 0,5 a.š. džiovintų krapų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite krakmolą, majonezą, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
- Tuomet dėkite antienos mėsą, jei reikia pasmulkinkit(kuo smulkesni gabaliukai, tuo geriau) ir viską išmaišykite.
- Palikite pastovėti 10-15 min.
- Kepkite norimo dydžio blynelius ant nestiprios ugnies įkaitintos keptuvės su šlakeliu aliejaus.
- Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą