2018 m. lapkričio 12 d., pirmadienis

DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS

Pikantiškumo šiai mišrainei suteikia krienų ir majonezo padažas. Viskas labai paprastai ir lengvai paruošiama :)


2-3 porcijos:
  • 500 g "Lapino puotos" šviežių ančiukų širdelių;
  • 4 virtų didesnių bulvių;
  • 3 vidutinio dydžio virtų burokėlių;
  • 3 vidutinio dydžio virtų morkų;
  • 3-4 marinuotų agurkų;
  • 3-4 v.š. majonezo;
  • 2 v.š. krienų;
  • 2 lauro lapelių, kelių grūdelių pipirų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Puode užvirkite vandenį, nuo širdelių nupjaukite riebaliukus, sudėkite į puodą, suberkite lauro lapelius, pipirus ir virkite ant vidutinės ugnies ~25min.
  2. Išvirstas širdeles atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais.
  3. Bulves, burokėlius, morkas ir agurkus supjaustykite šiaudeliais.
  4. Visus supjaustytus ingridientus suberkite į dubenį, sudėkite majonezą, krienus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...