Pikantiškumo šiai mišrainei suteikia krienų ir majonezo padažas. Viskas labai paprastai ir lengvai paruošiama :)
- 500 g "Lapino puotos" šviežių ančiukų širdelių;
- 4 virtų didesnių bulvių;
- 3 vidutinio dydžio virtų burokėlių;
- 3 vidutinio dydžio virtų morkų;
- 3-4 marinuotų agurkų;
- 3-4 v.š. majonezo;
- 2 v.š. krienų;
- 2 lauro lapelių, kelių grūdelių pipirų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Puode užvirkite vandenį, nuo širdelių nupjaukite riebaliukus, sudėkite į puodą, suberkite lauro lapelius, pipirus ir virkite ant vidutinės ugnies ~25min.
- Išvirstas širdeles atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais.
- Bulves, burokėlius, morkas ir agurkus supjaustykite šiaudeliais.
- Visus supjaustytus ingridientus suberkite į dubenį, sudėkite majonezą, krienus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą