Patiekalas, kurį paruošite per 30 min. Skanus, aromatingas ir lengvai virškinamas :) Drąsiai rekomenduoju gaminti su triušiena, kuri lygiai taip pat greitai paruošiama, kaip ir vištiena.
4 porcijoms:
- 500 g "Lapino puotos" triušienos mėsos:
- 300 g šaldytų kinietiškų daržovių mišinio (galite keisti savo mėgstamu);
- 400 ml kokosų pieno;
- 0,5 a.š. kajeno pipirų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- 150 g stiklinių makaronų;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
- Triušienos mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepkite ~5 min.
- Tuomet dėkite daržovių mišinį ir patroškinkite keletą minučių, kol jos suminkštės.
- Suberkite kajeno pipirus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, supilkite kokosų pieną, viską gerai išmaišykite ir patroškinkite keletą minučių.
- Makaronus paruoškite pagal instrukciją ant pakelio ir patiekite su keptuvės turiniu.
- Ant viršaus užberkite žiupsnelį petražolių.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą