2018 m. lapkričio 14 d., trečiadienis

MĖSYTĖ TROŠKINTA KOKOSŲ PADAŽE SU KINIETIŠKOMIS DARŽOVĖMIS

Patiekalas, kurį paruošite per 30 min. Skanus, aromatingas ir lengvai virškinamas :) Drąsiai rekomenduoju gaminti su triušiena, kuri lygiai taip pat greitai paruošiama, kaip ir vištiena.


4 porcijoms:
  • 500 g "Lapino puotos" triušienos mėsos:
  • 300 g šaldytų kinietiškų daržovių mišinio (galite keisti savo mėgstamu);
  • 400 ml kokosų pieno;
  • 0,5 a.š. kajeno pipirų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • 150 g stiklinių makaronų;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
  1. Triušienos mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepkite ~5 min.
  2. Tuomet dėkite daržovių mišinį ir patroškinkite keletą minučių, kol jos suminkštės. 
  3. Suberkite kajeno pipirus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, supilkite kokosų pieną, viską gerai išmaišykite ir patroškinkite keletą minučių. 
  4. Makaronus paruoškite pagal instrukciją ant pakelio ir patiekite su keptuvės turiniu.
  5. Ant viršaus užberkite žiupsnelį petražolių.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...